keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Kesä

Viimeistä kouluviikkoa viedään ja sitten alkaa kauan kaivattu kesäloma! Onko teillä mitään kesäsuunnitelmia? Mulla on kesälle luvassa vaikka mitä kivaa! Ensiviikolla alkaa mun kesän ensimmäinen heppaleiri, en malta oottaa! Teen siitä postauksen kuvien ja videon kera, kun ehdin. Sen lisäksi mulla on vielä toinen heppaleiri ja rippikoulu tälle kesälle. Meinasin myös käydä moikkaamassa Frostia ja muita hevosia.

Toivottavasti tästä kesästä tulisi lämpimämpi kuin edellisestä, sillä viimekesänä jouduin kulkemaan välillä kaksikin pitkähihaista päällekkäin. Teimme myös kesälomareissun Ahvenanmaalle, jolloin käytin pelkästään paksua villapaitaa :D Toistaiseksi keli on ollut hyvä, mutta koskaan ei tiedä, koska Suomen kesä yllättää. Vaikka keli onkin ollut lämmin, niin järvivesi ei ole vielä kerennyt lämmetä. Siitä huolimatta uskaltauduin viimeviikolla heittämään talviturkin, vaikka vilukissa olenkin. Josko se siitä lämpenisi, niin pääsisin vielä toistekin uimaan.


Mä ite tykkään tosi paljon kesästä, kun on lämmintä, pääsee uimaan ja voi tehdä heppojen kanssa vaikka mitä kivaa! Ainut miinus kesässä on ötökät. En tykkää yhtään minkäänlaisista öttiäisistä, ja varsinkin itikat ja paarmat saa mut hermoromahduksen partaalle. Myöskin Frosti kärsii kesäisin ötököistä, sillä se saa kesäihottumaa polttiaisista.


Koko kesäkuu on mun osalta aika hektistä, joten en juurikaan kerkeä blogia kirjoittamaan, mutta viimeistään heinäkuussa mulla on enemmän aikaa syventyä blogin päivittämiseen. Tämän kesäpostauksen myötä hyvää kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti