sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Höpinää

Nyt, kun olen taas kotona, on aika herätellä blogi henkiin. Kyselin instagramissa postausehdotuksia, mutta niitä ei meinannut millään tulla. Siispä toivoisin, että kommentoisitte tämän postauksen alle omat postausehdotuksenne :) Olisiko kellään kiinnostusta postaukselle, jossa vastailisin teidän kysymyksiinne? Leiripostausta tulee, kunhan saan viimeisetki kuvat itselleni, sillä kamerastani olivat merkillisesti kadonneet kaikki kuvat yhden päivän osalta. Myös banneri on suunnitteilla ;)


Youtubesta löytyy nyt Mariannan tekemä leirivideo Marskin tallin kesäleiristä kanavalta MariannA sekä Marian tekemä video Pykälämäen tilan leiristä kanavalta Marzii. Omat leirivideoni ovat vasta tekeillä, mutta pyrin saamaan ne valmiiksi mahdollisimman pian. Asiaa tosin vaikeuttaa se, että movie maker ei toimi, joten joudun muokkaamaan videot eri ohjelmalla. Minulla on muutenkin ollut vähän ongelmia videoiden muokkaamisessa, mutta eiköhän tämä tästä.Frostia en ole nähnyt rippikuvaukseni jälkeen, enkä ole päässyt ratsastamaankaan leirien jälkeen. Tarkoitukseni kuitenkin olisi käydä ensiviikolla Frostin kanssa maastoretkellä. Kaikesta päätellen Frostille kuuluu kuitenkin hyvää :) Nyt kesällä käyn silloin tällöin moikkaamassa Frostia, mutta syksyllä aloitan taas Frostin vuokraamisen. Meillä onkin Frostin kanssa syksyllä Katariina Alongin Riding with Connection-kurssi!

Toivottavasti teidänkin kesänne on sujunut hyvin :) Tästä postauksesta ei tullut kovin pitkä, mutta halusin kertoa lyhyesti kuulumisia ja kysellä postausehdotuksia. Kertokaa kommenttikentässä kaikki mahdolliset postausehdotukset mitä vaan mieleen tulee. Ja jos siis on kiinnostusta kysymyspostaukselle, laittakaa myös kysymyksiänne alas kommenttikenttään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti