sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Kuulumisia

Blogin kirjoittamisessa on ollut vähän taukoa, joten päätin nyt kertoa hieman viimeaikaisia kuulumisia.

Nyt, kun kesäloma on ohi ja aikataulut selvillä, olen taas alkanut vuokraamaan Frostia. Noin kaksi viikko sitten tiistaina oli ensimmäinen vuokrauskertani. Kävimme ensin lyhyellä maastolenkillä aivan tallin läheisyydessä, sillä hirvikärpästen vuoksi ei ollut järkeä lähteä kauemmas. Siitä ei olisi nauttinut kukaan. Pysyttelimme enimmäkseen pellolla, mutta poikkesimme myös paddokkiin, josta mukaan tarttui vain pari hirvikärpästä. Lenkin jälkeen ratsastelin hetken kentällä, jossa innostuin kokeilemaan jopa pientä estettä. Muutaman kerran Frosti ihan hyppäsikin esteen yli. Sen lisäksi ratsastin "siltaa" ja puuhasimme kaikkea pientä. Hepokuuselaan kuului muutenkin hyvää ja laumaan oli tullut uusi suomenhevonen, Aulikki.

Tiistain tunnelmia

Olen tainnut mainita ainakin omalla sivullani neljästä kanistamme. Noin kaksi viikkoa sitten yksi kaneistamme lähti kuitenkin uuteen kotiin. Tiesin kyllä, että kyseinen kani lähtisi, mutta siitä luopuminen oli kuitenkin todella vaikeaa. Kyseinen kani on kahden muun kanimme poikanen ja se on syntynyt meillä, joten kiintymys kaniin on aika kova. Kani pääsi kuitenkin hyvään kotiin.


Viime tiistaina kävin taas touhuamassa Frostin kanssa. Tällä kertaa touhusimme kentällä maasta
käsin. Frosti oli alusta asti tosi reipas ja se selvästi tykkäsi touhuta kaikenlaista. Teimme erilaisia agility juttuja kuten siltaa ja renkaalle nousemista. Se lisäksi otimme muutaman tölttipätkän ja koetimme estettä maasta käsin, mutta Frosti ei oikein ollut kiinnostunut hyppäämisestä, joten jätin esteen suosiolla välistä. Lopuksi päästin Frostin vielä irti ja kävelin sen kanssa ympäri kenttää niin, että Frosti sai ihan itse päättää tuliko perässäni vai ei (tulihan se). Sen jälkeen kävimme vielä kiertämässä paddokin, jossa oli tällä kertaa hieman enemmän hirvikärpäsiä. Otimme myös metsäosuudelle vievällä pellolla muutaman tölttipätkän, joista Frosti innostui ihan kunnolla.

Sen lisäksi tässä on ollut kaikkea pientä kuten isoskoulutusta ja synttärihulinaa. Koitan nyt kirjoittaa hieman useammin, mutta en mene lupaamaan mitään ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti