sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Blogiexpo 2016

Sunnuntaina oli kauan odottamani päivä, blogiexpo 2016! Odotin tapahtumalta tosi paljon, enkä turhaan, nimittäin minulla oli aivan mahtava päivä. Olin mukana myös viimevuonna, mutten silloin vielä kirjoittanut blogia, vaan lähinnä halusin vain tavata blogien kirjoittajia. Vielä sunnuntai-aamuna kahdeksan aikoihin minulle onnistuttiin järjestämään ennakkopassi, mikä oli aivan huippua. Itse menin paikalle miltei heti yhdeltätoista ovien auettua. Ensimmäisenä valjasseppä Maija Airevuo kertoi ratsastajan mitoille sopivan satulan merkityksestä. Frostin kanssa en paljoa satulaa käytä, mutta aihe oli mielenkiintoinen ja silmiä avaava. Olen kyllä kuullut paljon oikean kokoisen satulan merkityksestä hevoselle, mutta ratsastajalle mitoitetun satulan hyödyt olivat aivan uutta tietoa.


Maija kertoo ratsastajan mitoille sopivan satulan merkityksestä.

Bloggaajien hevostaitokilpailu

Maijan luennon jälkeen oli bloggaajien hevostaitokilpailu. Kilpailussa oli kaksi joukkuetta, jotka kilpailivat toisiaan vastaan. Mukana olivat mm. Kaktu, LinneaMira, OlgaSara ja Iida. Kilpailussa bloggaajien täytyi tunnistaa erilaisia esineitä, vastata kymmeneen hevosblogeihin liittyvään kysymykseen ja koota suitset mahdollisimman nopeasti. Kaktun joukkue voitti hevostaitokilpailun tiukasti 0,5 pisteellä. Kilpailu oli äärimmäisen tasainen ja ratkaiseva tehtävä oli suitsien kokoaminen, jonka Kaktun joukkue suoritti vain hieman toista joukkuetta nopeammin. Hevostaitokilpailun jälkeen oli ammattikuvaaja Wilma Hurskaisen luento kameran säätöjen vaikutuksesta kuviin. Vaikka olen omatoimisesti harjoitellut kuvaamista jo reilun vuoden, kaikki tieto tuli aivan uutena. En edes ollut koskaan kuullut mistään ISO-arvoista saatika eripaksuisten linssien vaikutuksesta :D Valokuvausta harrastavana ihmisenä odotin kovasti Wilman luentoa, joka olikin oikea tietopläjäys. Wilman luennon jälkeen oli vielä Antti Lehtilän luento treenimotivaatiosta, jonka jälkeen suuntasinkin suorinta tietä Sennin Kisamatkalla-banneripajaan.


Äärimmäisen hilpeä bannerin tekijä.

Blogipaneeli
Sennin kanssa loihdimme (tai siis Senni loihti ja kyseli mielipiteitäni, joita ei ollut :D) minulle uuden aivan mielettömän hienon ulkoasun. Vietinkin suuren osan loppupäivästäni Sennin, Katjan ja Jennin kanssa yhdessä naureskellen. Kirsi Ståhlbergin luento nettikäyttäytymisestä jäi minulta väliin, sillä teimme minulle uutta ulkoasua, mutta pääsin kuitenkin taas seuraamaan seuraavaa ohjelmanumeroa eli paneelikeskustelua, jossa olivat mukana Rosita, Aurora ja Sami. Keskustelun jälkeen vietin aikaani juttelemalla muiden paikalla olleiden bloggaajien kanssa. Viideltä alkoi taas minua erityisesti kiinnostanut ohjelmanumero eli blogipaneeli, jossa olivat mukana Kaktu, Katja, Petra ja Kaisa. Paneelia oli hauska seurata, ja etenkin Kaktun hemmottelusatulahuopa sai minut nauramaan :) Blogipaneelin jälkeen oli vielä parhaiden blogien palkitseminen. Itse luen vain muutamia blogeja, joten osa voittajablogeistakin oli minulle vieraita, mutta uskon, että palkinnot menivät oikeisiin osoitteisiin.
Voittajan on helppo hymyillä, etenkin, kun huomaa itseään kuvattavan :)
Perhe Vilandereiden hilpeä joukko. Itselläni olivat posket lähes repeämispisteessä nauramisesta, joten näyttää kuin irvistäisin, vaikka olinkin kuvanottohetkellä erittäin onnellinen tavattuani näin upeita ihmisiä :3
Kiitos kaikille tämän vuoden blogiexposta!!!

2 kommenttia:

  1. En oo sitten osannut pitää kättäni tyylikkäästi paikoillaan muka heiluttamassa tuossa palkintokuvassa, vaan oon huiskuttanut vimmatusti! :D Kiva lukea mukana olleiden ihmisten postauksia näin jälkikäteen. Oli hirmu mukavaa, kun uskalsit tulla nyt tällä kertaa ihan kunnolla juttelemaankin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva juttella :) Ja oli tosi kiva lukea myös sun postaus tuolta blogiexposta, vaikka siitä aikaa onkin!

      Poista