perjantai 9. joulukuuta 2016

Uusia tuulia

Postausväli on taas venähtänyt, mutta sen sijaan, että pahoittelisin sitä hirmuisesti tai kertoisin, miksei postausta ole tullut pitkään aikaan, menen suoraan asiaan. Kaksi viikkoa sitten Hepokuuselassa järjestettiin joogaa ratsastajille, ja koska olen aika innokas kokeilemaan kaikkea uutta, päätin tietysti osallistua. En ole mikään notkea, vaikka minulta tanssitaustaa löytyykin, mutta joogaamiseen ei tarvittu mitään erityistä notkeutta, vaan liikkeet tehtiin oman osaamisen ja notkeuden mukaan. Minun lisäkseni paikalla oli joogaopettaja ja kaksi joogaajaa, joten ryhmä oli aika pieni, mutta minusta se ei ollut mitenkään huono asia. Joogaaminen oli todella mielenkiintoinen kokemus ja menen varmasti uudestaan, jos kyseinen tapahtuma järjestetään Hepokuuselassa, mutta mitään joogatuntia en aio lähteä varaamaan. Joogaamisen lisäksi pääsin eräällä valinnaiskurssillani kokeilemaan myös spinningiä. Spinning oli minusta tosi kivaa, vaikka pyörän satula olikin kova ja polkiessa tuli älytön hiki :D Spinningistä innostuin jopa sen verran, että voisin jopa harkita spinning-tunnille menemistä.


Frostin kanssa olemme käyneet maastossa erilaisilla reiteillä ja kokoonpanoilla. Viimemaanantaina olin taksvärkissä Hepokuuselassa. Siivosin tallin perusteellisesti sekä autoin iltatallissa. Maanantaina olivat myös Hepokuuselan jouluun valmistujaiset, joten pääsin myös leipomaan pipareita ja syömään puuroa. Tapasin myös suuren osan Hepokuuselan nuorisoporukasta. Tunsin ennestään heistä vain muutaman, mutta niin kuin usein, tutustuin taas tosi kivoihin uusiin ihmisiin. Tiistaina lähdimme jo päivällä maastoon, sillä pääsimme liikkeelle kerrankin valoisan aikaan. Vaikka pakkasta olikin aika reilusti, se ei menoa haitannut, ja tallille päästyämme sekä ripseni, että hevoset olivat aivan kuurassa. Teimme normaalia pidemmän reissun ja otimme paljon ravi ja laukkapätkiä. Frosti oli tietysti aivan innoissaan ja retki oli muutenkin todella ihana. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, joten myös metsässä oli erityisen kaunista. Otin myös kameran mukaan tallille, joten sain taas tosi kivaa kuvamateriaalia, joka on harvinaista varsinkin näin talvisin, kun aurinko laskee jo neljältä.


Niin kuin moni on varmasti huomannut, blogiin on taas tullut hieman uusia muutoksia. Minulla on aika usein tapana löytää bloggerista kaikkia uusia hienoja ominaisuuksia, ja innostun vähänväliä tekemään blogiin pientä hienosäätöä :) Uusimpia muutoksia ovat Kirjoittaja-välilehti sekä sivupalkista löytyvä kuvaus. Kirjoittaja-välilehdellä on tarkempaa tietoa minusta, jos jotakuta kiinnostaa, millainen ihminen tätä blogia oikein kirjoittaa. Myöhemmin blogiin ilmestyy luultavasti samanlainen esittelysivu myös Frostista, muttei siitä sen enempää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti