tiistai 8. elokuuta 2017

Mitä tälle blogille tapahtui?

Hetken kirjoitin blogia taas tosi innokkaasti, mutta nyt minusta tai Frostista ei ole kuulunut piiitkään aikaan yhtään mitään. Ajattelin, että kirjoitusintoa tulisi hirmuisesti lisää nyt, kun ulkoasukin on uusittu. Niin ei kuitenkaan käynyt.Tämän postauksen tarkoituksena ei ole lupailla aktiivisempaa postaustahtia, vaan tarkoituksena olisi kertoa, miksi ja kenelle oikein kirjoitan ja mitä aion tälle blogille tulevaisuudessa tehdä.


Blogin pitkän hiljaiselon syynä on ollut motivaation puute. Alkuinnostuksen jälkeen postausideoita on ollut vaikea keksiä. Tai sitten on ollut aihe, mutta ensimmäisen lauseen jälkeen tekstiä ei vain ole tullut. Kun aloitin kirjoittamaan tätä blogia, tarkoituksena oli kertoa tästä erilaisesta hevosten kanssa puuhaamisesta, erilaisista varusteista, ruokinnasta yms. Se ei kuitenkaan ole hääppöisemmin toteutunut. Minulla oli myös selkeä suunnitelma siitä, mitä kirjoittaisin ja milloin, mutta sekin jäi siihen.

Alkuun kirjoitin blogia vain itselleni, mutta aika pian halusin kirjoittaa myös muille ja tietää, mistä aiheista blogia seuraavat tykkäisivät lukea. Aihe hyppi kuitenkin siellä täällä eikä blogissa ollut mitään punaista lankaa. Jossain vaiheessa kuitenkin päätin, että kirjoitan tänne vain hevosaiheisia juttuja. Voi olla, että blogin aiheiden suuntautuessa vain hevosiin, osa lukijoista lopetti lukemisen, kun hevosjutut eivät kiinnostaneet. Tai no rekisteröityneitä lukijoita tällä blogilla ei ole ikinä ollutkaan, vaan kaikki tämänhetkiset lukijat lukevat blogia rekisteröitymättä.

Myös blogin nimi vaivasi minua pitkään, sillä se ei oikeastaan liittynyt blogin aiheeseen millään tavalla. Mietin pitkään ennen kuin päätin vaihtaa blogin nimen ja tarkoitus oli vaihtaa osoitekin, mutta siinä tapauksessa osa vähäisistäkin lukijoista olisi varmasti "hukannut" blogin. Päädyin kuitenkin nyt siihen, että vaihdan blogin nimen takaisin alkuperäiseen, sillä aika moni tuntee jo blogini nimellä Kesäheinä. Onhan tämä nyt yhdenlaista vekslaamista tuon nimen kanssa, mutta minkäs teet, kun en tiedä, mitä ihmettä tämän blogin kanssa oikein meinaan.


Bannerikin minun piti tilata jo toukokuussa, mutta en vain saanut sitä aikaiseksi. Nyt olen kuitenkin
ryhdistäytynyt ja saanut vihdoin aikaiseksi tilata bannerin. Esittelysivutkin sain (taas) päivitettyä, ja uusi pitkään kesken ollut ulkoasukin on vihdoin valmis.

Kuten varmaan arvata saattaa, postausaiheita on kertynyt kesän aikana huimasti ja monesti jo suunnittelin tänne kirjoittamista, mutta aina se innostus vaan katosi, kun en saanut aikaiseksi istua heti koneen ääreen. Aivoihini ei myöskään tunnu mahtuvan ajatus siitä, että postaus voi olla myös lyhyt ja kuvapainotteinen, vaan ikuisena perfektionistina yritän aina tehdä postauksesta pitkän ja täydellisen. Osasyynä voi olla se, että olen lukenut paljon mielipidepostauksia siitä, millainen on hyvä blogi tai postaus, ja sitä kautta olen pyrkinyt täydellisyyteen. Pääasiahan on, että pitää itse blogistaan ja se on omannäköinen, mutta se on vain jotenkin päässyt unohtumaan. Heräsin todellisuuteen oikeastaan vasta luettuani artikkelin, jossa muistutettiin ettei blogiin kannata ottaa liikaa vinkkejä muilta, vaan se on täydellinen silloin, kun se on omannäköinen ja on itse siihen tyytyväinen.


Nyt tarkoituksena olisi siis aloitella ns. puhtaalta pöydältä ja kirjoitella silloin tällöin edes pieniä postauksia, jos se kirjoitusinto vaikka palaisi. Toisaalta haluaisin julkaista täällä hirveästi kaikennäköistä, mutta sitten en kuitenkaan jaksa tehdä mitään asian eteen. Tämä postaus ei varmaan ollut erityisen mielenkiintoinen, vaan se saattoi tuntua selittelyltä (vaikkei se ollut tarkoitus), mutta tämän postauksen kirjoittaminen auttoi minua itseänikin hahmottamaan, mitä tältä blogilta oikein haluan. Olisin kiitollinen, jos kertoisitte kommentilla, mistä olette/ette ole blogissa pitäneet, ja mitä haluaisitte täältä jatkossa lukea, sillä kommentit ovat minulle se kaikista tehokkain kirjoitusmotivaation palauttaja :)

1 kommentti:

  1. Luin tän vähän myöhään mutta mun mielestä näitä sun postauksia on ihana lukea ja tykkään kauheasti sun kirjoitus tyylistä ja siitä mitrn osaat pukea kaikki asiat sanoiksi!�� Frostin ja sun touhuja on hauskaa lukea ja olen saanut tosi paljon tietoa ja oppinut "tuntemaan" paremmin Frostia ja ootte ihan supereita Frostin kanssa������

    VastaaPoista