maanantai 6. elokuuta 2018

Täällä taas!


Avasin bloggerin ihan super pitkästä aikaa todetakseni, että viimeisimmän postauksen julkaisusta on kulunut lähes vuosi... Kirjoitusaiheita on ollut vaikka kuinka, mutta syy tähän pitkään hiljaiseloon on se, ettei mulla vaan ole ollut mitään inspiraatiota kirjoittaa. Nyt ajattelin kuitenkin pitkästä aikaa kertoa, mitä mulle ja Frostille kuuluu, ja mitä kaikkea tän melkein vuoden aikana on tapahtunut.

Viime syksyn ja tän kevään aikana Hepokuuselassa on tapahtunut tosi isoja muutoksia. Hevoslaumasta on lähtenyt paljon hevosia ja tilalle on tullut myös jonkin verran uusia. Myös muiden eläinten määrä on vaihdellut jonkin verran. Mun lisäksi Frostilla on ollut muitakin vuokraajia ja sen kanssa on touhuillut tässä matkan varrella jonkin verran eri porukoita. Myös Hepokuuselan käytäntöjä on vaihdeltu ja ollaan kokeiltu eri tapoja vuokraussysteemin toteuttamiseen. Tämänhetkinen tilanne on nyt se, että elokuun aikana Hepokuuselan lauma pienenee viiteen hevoseen, joista kaksi on yksityisiä. Myös muiden eläinten määrä saattaa vielä pienentyä, mutta siitä en osaa sanoa vielä varmasti mitään.


Isoin muutos tässä kaikessa on kuitenkin se, että Frosti tulee mulle ja kahdelle muulle henkilölle ylläpitoon ainakin ensivuoden kesäkuuhun saakka. Hepokuuselan asiakastoiminta ei jatku kyseisenä aikana, vaan Hepokuuselasta tulee ainakin nyt hetkeksi enemmänkin yksityistalli, toki jotain pientä toimintaa saattaa olla. Mä oon tottakai tosi innoissani, koska en ois uskonut, että mulla tulee olemaan mahdollisuus ylläpitohevoseen. Vähän toki myös jännittää, koska oon kuitenkin vastuussa Frostista ja sen hyvinvoinnista. Frosti on mulle onneks kaikinpuolin tosi tuttu, joten jatketaan touhuamista ihan niinkun tähänkin asti. Tän ylläpidon myötä saatan myös innostua kertomaan meidän kuulumisia täällä blogissa vähän enemmän, mutta en vielä lupaa mitään.

Niinkun joku on ehkä instagramista huomannut niin aloitettiin tänä keväänä harjoittelemaan Frostin kanssa kärryillä ajoa. Olen itse ajanut jonkin verran, mutta Frosti on vetänyt ainoastaan rekeä ja suksia, joten tää on sille aika uus juttu. Frosti on kuitenkin toiminut kärryjen edessä ihan super hienosti ja pysähtyminen, kääntyminen ja liikkeellelähtö sujuu jo tosi hyvin. Ollaan ajettu suurimmaksi osaksi näin alkuun kentällä, mutta ollaan me jo käyty lyhyt lenkki kentän ulkopuolellakin.


Kelien puolesta tallilla käyminen on ollut tänä kesänä aika haasteellista ja joson halunnut tehdä jotain ihan kunnolla, niin tallille on täytynyt mennä joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla. Sen vuoksi kärryttely on ollut nyt kesän tauolla, koska se on kuitenkin Frostille aika raskasta ilman helteitäkin. Muutaman kerran ollaan käyty maastossa, mutta suurimmaksi osaksi ollaan touhuttu vain maasta käsin ja uitu. Frosti ei oo koskaan ollut mikään vesipeto, vaan yleensä se haluaa pitää jalat pohjassa ja syödä vesikasveja :D Kaikista kuumimpina päivinä sain sen kuitenkin ihan oikeasti uimaan pienen lenkin ilman kovin suurta suostuttelua.

Jos näin pitkän tauon jälkeen on edelleen olemassa joku, joka tätä blogia lukee niin kaikenlaisia toiveita postauksien sisältöön liittyen saa esittää. Sen verran jatkoa tän blogin tulevaisuuteen voin luvata, että leiripostaus tän vuoden leiristä on tulossa, koska kahden vuoden takainen postaus Pykälämäen leiristä on yks tän blogin luetuimmista. Muuta en vielä lupaa, mutta katsotaan pikkuhiljaa, mitä tästä tulee :)


6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa tuo ylläpitojuttu mahtavalta! Toivottavasti järjestelyt sujuvat, kun teitä on useampi henkilö ylläpitämässä samaa hevosta :) Ja hei, todella kiva, jos alat päivitellä tätä blogia enemmänkin!

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ylläpito on ollut mulla jo pitkään haaveena! Meillä on niin kiva ylläpitoporukka, että kaikki menee varmasti sen osalta hyvin ja saadaan asiat hyvin sovittua :)

   Poista
 2. Kiva, jos alat kirjoittelemaan tänne, jään ehdottomasti seurailemaan sun ja Frostin matkaa :) Oon monasti käynyt netistä katselemassa Hepokuuselaa, ja vaikuttaa kyllä ihanalta paikalta - olispa täälläpäinkin jotain vastaavaa! Ja tuo ylläpito on kyllä ihan huippu mahdollisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että edelleen löytyy meidän touhuista kiinnostuneita innokkaita lukijoita :) Hepokuusela on kyllä tosi ainutlaatuinen paikka!

   Poista
 3. Ihana kun sää pääsit Frostin ylläpitäjäksi, kun ootte Frostin kaa niin ihania!😍 Olisi kyllä kiva jos kirjoittelisit tänne teidän kuulumisia ylläpitoajalta! Mutta jos tänne et jaksa kirjoitella niin ollaan joka tapauksessa yhteydessä❤ ja tosi ihania kuvia teistä🦄💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle iski taas pitkästä aikaa kirjotusinto ja motivaatio, joten enköhän mä ainakin hetken aikaa taas tänne kirjottele. Katotaan mitä tästä tulee, mutta ainakin nyt vaikuttaa siltä, että innokkaita lukijoita olis edes muutama ;)

   Poista